top of page

HÅRERSÄTTNINGAR & TOP PIECES

Med dagens moderna lösningar och metoder är alternativt hår ett självklart steg till en ny frisyr. För tunnhårighet eller fläckvis håravfall är hårersättning eller top piece en bra lösning. Dessa produkter används när håravfallet bara sker på en del av hjässan och fungerar som ett komplement till det egna håret. Rätt behandlad och anpassad blir hårersättningen eller top piecen en naturlig del av håret och utseendet.

Hårersättningar och Top Pieces:

  • Produkter anpassade både till ungdom/barn, dam och herr

  • Om man drabbas av fläckvist håravfall eller tunnhårighet

  • Ett komplement till det egna håret

  • Ärftligt eller medicinskt relaterat håravfall

  • Naturliknande material - fiber och äkta hår

  • För bästa känsla och komfort

Läs mer på Toupemas hemsida!

Jag jobbar även med VOUX hårfiber som är perfekt att applicera på tunnare partier av håret för att fylla ut på ett naturligt sätt. Läs mer om VOUX här!

Mediceuticals är ett varumärke i Toupéma Belgals sortiment – med en serie dermatologiska produkter för olika hår- och hårbottenproblem. Läs mer på Toupémas hemsida.

mediceuticals-banner-behandling-carlmlundh.png

ÄR DU I BEHOV AV HÅRERSÄTTNING?
KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG OM HUR JAG KAN HJÄLPA DIG!

©Harstudion-MadeleneTillblad-byTessAstrom-8.jpg
©Harstudion-MadeleneTillblad-byTessAstrom-27.jpg
©Harstudion-MadeleneTillblad-byTessAstrom-14.jpg

MINA
TANKAR OM
HÅRERSÄTTNING

Jag hade som ung tjockt fint hår men började tappa håret i vuxen ålder. Jag gick länge och kände att det inte fanns något att göra och vågade kanske inte ta steget att skaffa hårersättning. Nu ångrar jag mig inte en sekund. Jag känner mig hel igen, och känner mig snygg i håret! Detta har gett mig ökat självförtroende och jag är nu redo att möta nya människor på ett helt annat sätt.. Har enbart fått positiva reaktioner från familj och vänner. Jag känner att jag är i trygga händer hos Madelenne  som regelbundet hjälper mig att anpassa hårersättningen efter mitt riktiga hår, så att jag alltid har fin frisyr! :)

Berit Karlsson

©Harstudion-MadeleneTillblad-byTessAstrom-31(2).jpg
bottom of page